top of page
MIDAS logo.png

Een coach in Soest die met u meedenkt

Heeft u behoefte aan een coach die het beste in u naar boven haalt? | Bent u toe aan een cursus die wél effectief is? | Voel u welkom bij Midas Coaching

Wave

MIDAS Coaching

Training Webdesign

Training

Over ons werk als coach in Soest

Hoe kunnen wij als coach in Soest bij dit alles helpen? Wij hebben een zeer veelzijdig pakket van diensten en een e-coachings programma voor u beschikbaar. Daarnaast bieden wij ook de cursus geweldloze communicatie aan. Deze training is erop gericht op communiceren vanuit empathie. Doordat u elkaar op behoefteniveau kunt vinden is het veel effectiever dan communicatie op strategisch niveau. Juist door een gebrek aan inzicht in de beleving en behoeften van de ander kunnen er communicatiestoringen ontstaan. Deze cursus geeft u tricks en tools om nog daadkrachtiger te worden. Daarnaast kunt u bij ons ook Hongaars leren, en kunnen we u zelfs van een webdesigner in Soest voorzien!

Coach Soest
Coaching Soest

Een cursus die wel de moeite waard is

Coach Soest

Als coach in Soest zijn wij er voor mensen die graag meer uit het leven willen halen, maar niet weten hoe. U kunt bijvoorbeeld zijn vastgelopen op het werk en niet meer zo geïnspireerd zijn als u voorheen was. Het ontbreekt u aan motivatie en u heeft minder plezier in wat u doet. Vindt u het ook zo lastig om uw tijd goed te managen en de juiste keuze te maken? Het kan dat u veel vrienden en kennissen hebt, maar toch een goede gesprekspartner mist die u weet te inspireren, stimuleren en motiveren. Als één of meerdere van bovenstaande omschrijvingen op u van toepassing is en u daarvoor een coach in Soest zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

MIDAS Coaching.png

Wat kunnen wij als coach in Soest voor u betekenen?

Soms bent u even uw richting en focus kwijt. U ervaart minder structuur in uw dagelijkse verplichtingen, of u heeft veel onbeantwoorde vragen. Wij bieden u als coach in Soest een luisterend oor. Vervolgens helpen we u uiteenzetten welke mogelijkheden u heeft om al uw ambities waar te maken en doelen te kunnen realiseren. Waar nodig motiveren en sturen we u. Daarbij maken we mogelijk gebruik van uw eigen drijfveren. De methode die daarvoor wordt gebruikt is intrinsieke motivatie. Tegenwoordig hebben de meeste succesvolle managers, CEO’s en eenieder die ambitieus is en verlangt om te groeien, een coach. Kiezen voor een coach is kiezen voor zelfbewustzijn en zelfontplooiing. Wij inspireren en sporen u aan aan om uw eigen dromen te verwezenlijken. Het hebben van een coach betekent niet dat er iets mis is met u. Integendeel, het betekent dat u ambities heeft en waarde hecht aan effectiviteit, productiviteit, groei en ontwikkeling. Alle sessies draaien volledig om u en wat u wilt bereiken.

Midas Coaching Training Webdesign
bottom of page